Veckokalender 2020

Denna artikel innehåller annonslänkar.

Vad som särskiljer en kalender med veckor, eller en veckokalender, är att den har en vecka per uppslag. En veckokalender kan komma i flera olika typer av designer och layouter. Veckans dagar kan exempelvis finnas på den ena sidan av kalendern och anteckningar på den andra. Varianter brukar också finnas i vertikal- eller horisontell design i en kalender med veckor.

Annons

Artikeln fortsätter nedan

Den finns många olika typer av material för kalendrar: en del har ett omslag i plast eller skinn och andra i exempelvis papp. Idag väljer många ofta ett miljövänligt alternativ så som miljökartong. Något som också skiljer är storleken på kalendern. En del är förtjusta i en modell större och andra föredrar en mindre veckokalender.

Veckokalender 2020

I denna artikel har vi sammanställt populära kalendrar med veckor för att göra det enkelt för dig. Vi hoppas att du kan hitta den perfekta veckokalendern 2020 för just dig!

PS. I nästan alla kalendrar ingår en förteckning över nationella helgdagar.

Hitta din veckokalender

Life Planner A5 Veckokalender

Kalender 2020 Life Planner A5

Miljömärkt veckokalender från Burde med bra planering- och anteckningsmöjligheter. Kalendern är spiralbunden med månad och veckouppslag samt flyttbara flikar för att göra det enkelt att hålla reda på din planering. Kalendern innehåller också citat för att inspirera dig i vardagen (189 kr, ahlens.se).

Study A5 Twist

Kalender 20-21 Study A5 Twist

Veckokalender med omslag i konstläder från Burde. Kalendern är spiralbunden med veckouppslag och timindelning från 08.00 till 17.00. Smidig flärp som kan användas som bokmärke för att hålla reda på vilken dag som gäller (149 kr, ahlens.se).

Doodle

Kalender 20-21 A5 Doodle

Kreativ kalender med utrymme att färgsätta så som du själv vill ha det. Veckokalendern innehåller bra möjligheter för planering med plastficka och flyttbar linjal. Innehåller månads- och veckouppslag i ett omslag av kartong med en sammetslen yta (189 kr, ahlens.se).

Prestige, Lesina Kalender

Kalender 2020 Prestige, Lesina

Miljömärkt fickkalender med veckouppslag samt timindelning mellan 07.00 och 21.00. Veckokalendern är spiralbunden med ett omslag i konstläder. Kalendern är en s.k. fickkalender i formatet 83 x 127 mm (129 kr, ahlens.se).

Kalender Weekly A6

Kalender 2020 Weekly A6, Ottawa

Miljömärkt veckokalender i A6-format med veckouppslag och timindelning från 08.00 till 19.00. Den spiralbundna kalendern har ett omslag i linnetextil och innehåller en flyttbar linjal och plastfickor (139 kr, ahlens.se).

Stor veckokalender A5

Kalender 2020 Stor Veckokalender A5, Forma

Klassisk och inbunden kalender med veckor som uppslag i mjukt konstläderomslag. Innehåller fält för anteckningar både linjerade, blanka och rutade. Timindelad mellan 08.00 och 17.00 (149 kr, ahlens.se).

Senator A5 kalender med veckor

Kalender 20-21 Senator A5 Eden

Kalender med veckor i fint omslag med silverdetaljer. Innehåller årsplaner med ett kalendarium mellan vecka 23 2020 till vecka 26 2021 (169 kr, ahlens.se).

Vi hoppas att denna artikel hjälpte dig i jakten på den perfekta kalendern för 2020. En kalender med veckor är A och O när det kommer till att planera och skapa struktur över sitt liv. Dela gärna artikeln i sociala medier eller skriv en kommentar nedan!

Nyhetsbrev

Bli påmind om kommande helg- och högtidsdagar, få tips om populära temadagar - missa aldrig en dag att fira igen! Läs mer »Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår integritetspolicy.

Annons för Simple Feast

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap