Veckokalender 2024

Denna artikel innehåller annonslänkar.

Vad som särskiljer en kalender med veckor, eller en veckokalender, är att den har en vecka per uppslag. En veckokalender kan komma i flera olika typer av designer och layouter. Veckans dagar kan exempelvis finnas på den ena sidan av kalendern och anteckningar på den andra. Varianter brukar också finnas i vertikal- eller horisontell design i en kalender med veckor.

Annons

Artikeln fortsätter nedan

Den finns många olika typer av material för kalendrar: en del har ett omslag i plast eller skinn och andra i exempelvis papp. Idag väljer många ofta ett miljövänligt alternativ så som miljökartong. Något som också skiljer är storleken på kalendern. En del är förtjusta i en modell större och andra föredrar en mindre veckokalender.

Veckokalender 2021

I denna artikel har vi sammanställt populära kalendrar med veckor för att göra det enkelt för dig. Vi hoppas att du kan hitta den perfekta veckokalendern 2024 för just dig!

PS. I nästan alla kalendrar ingår en förteckning över nationella helgdagar.

Hitta din veckokalender

Doodle

Färglägg dina egna doodles.

Åhlens »

Klassisk

Klassisk veckokalender.

Adlibris »

Mini

Liten kalender perfekt för fickan.

Adlibris »

Life Planner

Extra planeringsmöjligheter.

Åhlens »

Fitness

För dig med fokus på träning.

Åhlens »

Study

Perfekt för studier.

Adlibris »

Annons

Artikeln fortsätter nedan

Vi hoppas att denna artikel hjälpte dig i jakten på den perfekta kalendern för 2024. En kalender med veckor är A och O när det kommer till att planera och skapa struktur över sitt liv. Dela gärna artikeln i sociala medier eller skriv en kommentar nedan!

Nyhetsbrev

Bli påmind om kommande helg- och högtidsdagar, få tips om populära temadagar - missa aldrig en dag att fira igen! Läs mer »Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår integritetspolicy.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Copy link
Powered by Social Snap