Integritetspolicy

Helgdagar.nu publicerar artiklar om helgdagar, högtider, röda dagar, traditioner med mera. Webbplatsen eller författare tar inget ansvar över att artiklarna som publiceras kan innehålla felaktig fakta.

Insamling av data och anledningen till det

Kommentarer

När du som besökare skriver en kommentar sparar webbplatsen de uppgifter som anges i kommentarsformuläret. Detta omfattar din kommentar, namn, e-postadress och om så anges din hemsideadress. Vidare samlas IP-adress och user agent-sträng in för att filtrera skräpkommentarer och spam.

Webbplatsen använder tredjepartstjänsten Gravatar för att visa en personlig profilbild vid kommentarer. Här kan du läsa Gravatas integritetspolicy.

Nyhetsbrev

Webbplatsen använder sig av Get A Newsletter för insamling av kontakter och utskick av nyhetsbrev. Här kan du läsa om hur Get A Newsletter hanterar din data. Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du både våra (Helgdagar.nu) och Get A Newsletters villkor.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration utan konsekvenser – instruktioner för hur du gör detta finner du i ett av våra utskick.

Kontaktformulär

Webbplatsen sparar ingen data i samband att ett meddelande skickas med hjälp av kontaktformuläret. Vi kommer endast att ta del av den information du anger i formuläret; ditt namn, e-postadress och meddelande. Genom att skicka ett meddelande till oss godkänner du att vi använder denna information för att kunna besvara dig.

Media

Artiklar på helgdagar.nu kan använda inbäddat innehåll som exempelvis bilder eller videos från externa tjänster. Dessa kan ibland samla in ytterligare uppgifter om dig som besökare och du kan läsa mer om hur de används på respektive tjänst.

Analys och statistik

Helgdagar.nu använder tjänster från Google i analytiskt och statistiskt syfte.

Delning av data

Din data, vid användning av webbplatsen och kommenterar, delas inte med någon och kommer heller aldrig att göras. För nyhetsbrevet; läs mer i Get A Newsletters policy för GDPR.

Copy link
Powered by Social Snap